Reaktiva hundar

Kursen riktar sig till dig med en reaktiv hund som är 7 månader eller äldre.

I kursen kommer praktik och teori varvas. Vi strävar efter en miljö där man kan få träffa personer med liknande problematik och där man kan få jobba igenom känslorna hos hunden utan att känna press från omgivningen. Kursen är till för dig som är villig att lägga ner tid på övningarna, både under kurstillfällena men även på hemmaplan. Om hunden har omriktande beteende gentemot dig som ägare så är munkorg ett krav, dels för att undvika skador på dig som person, men även för att du ska kunna slappna av och därmed influera hunden med en lugn energi. 

Syftet med kursen är att ge dig som ägare nya nycklar att jobba med och att du ska få en möjlighet att jobba igenom hunden utan prestige och stress.   


Antal platser: Max 6 ekipage, minst 3 för att kursen ska bli av

Kurslängd: 5 tillfällen á 1,5 timme.

Datum: Datum kommer snart Avbokningspolicy

KURSER: Anmälan och bokning är bindande inga kursavgifter återbetalas utan veterinär/läkarintyg. Vid uppvisande av veterinärintyg/läkarintyg betalas hela kursavgiften tillbaka. Vill du sälja din kursplats till annan köpare, kontakta då NorthK9 Hundcenter för att förmedla kontakt till köparen av din kursplats.

PRIVATTRÄNING (PT): Bokning är bindande och inga avgifter återbetalas. Vid förhinder p.g.a. exempelvis sjukdom, olycka, löp bokas en ny tid för träning. Återbud på PT ska ske senast 48 h innan bokad tid annars tillfaller full betalning.

NorthK9 Hundcenter förbehåller sig rätten att omboka kurser och privatträning vid sjukdom men då bokas nya tider så snart det går