Koppelkurs

Är era koppelpromenader en ständig kamp med ömmande axlar och en hund som drar fram till allt och inget? Då är den här kursen för dig! I kursen kommer vi lägga krut på relationsövningar och varva med teori där vi går igenom bakomliggande orsaker till dragande i koppel. Kursen kommer ge dig nya verktyg att jobba med där fokus ligger på att få hunden i balans och social drift gentemot dig! Målet är att du ska bli hundens centrala punkt. 

Antal platser: Max 6 ekipage, minst 3 för att kursen ska bli av

Kurslängd: 5 tillfällen á 1 timme.

Datum: Datum kommer snartAvbokningspolicy

KURSER: Anmälan och bokning är bindande inga kursavgifter återbetalas utan veterinär/läkarintyg. Vid uppvisande av veterinärintyg/läkarintyg betalas hela kursavgiften tillbaka. Vill du sälja din kursplats till annan köpare, kontakta då NorthK9 Hundcenter för att förmedla kontakt till köparen av din kursplats.

PRIVATTRÄNING (PT): Bokning är bindande och inga avgifter återbetalas. Vid förhinder p.g.a. exempelvis sjukdom, olycka, löp bokas en ny tid för träning. Återbud på PT ska ske senast 48 h innan bokad tid annars tillfaller full betalning.

NorthK9 Hundcenter förbehåller sig rätten att omboka kurser och privatträning vid sjukdom men då bokas nya tider så snart det går